Právě je stř zář 08, 2010 12:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pomoc
PříspěvekNapsal: pát bře 05, 2010 5:25 pm 
mám problém koupil jsem si před pěti lety samičku rozeli pestré a tet mi začla klást vejce a chtěl bych vědět jestli s toho něco bu de nebo ne. děuji za odpověd

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc
PříspěvekNapsal: pát bře 05, 2010 6:05 pm 
Site Admin

Dobry den,
pokud ma samicka partnera, je docela pravdepodobne z teho neco muze byt. Alep okud ji mate samotnou, je zcela 100% jistota ze z toho nebude nic.
Bude zapotrebi tedy doplnit dalsi informace. Jesli mate samicku v paru se samcem, jestli snasi do budky nebo na dno klece, to vse ma podstatny vliv na vysledek hnizdeni.
Tohle je velmi casty problem a patri do jine sekce, tedy do sekce papousci. Po nejake dobe to tam presunu, az to bude procteno.

Ohlásit tento příspěvek
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv čer 10, 2010 1:35 pm 
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Máme možnost dostat papouška královského je 8 let starý.U rodiny ve které je se projevila u holčičky alergie.My máme 2- letého syna v předsíni menšího psa a venku hlídače rýdžbeka psa.Já jsem alergická na traviny seno a td.Bylo by vhodné si vzít papouška?????Nemáme žádné zkušenosti s chovem.je 8-miletý pták ještě přijmout jinou rodinu?????a jak je to kdybychom mu chtěli dopřát nevěstu?????Není už starý?????snesl by ještě jednoho ptáka v domácnosti v jedné kleci jak je to????předem díky za odpovědˇMartina Olomouc

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv čer 10, 2010 11:15 pm 
Site Admin

Dobry vecer,
predne reknu jedno. Budto mejte ptaky na chov, nebo jako spolecnika. Tim spis u kralovaku se tohle neoplati kombinovat. Papousek krealovsky neni vhodny pro ochoceni.
Osmilety ptak neni stary, do chovu je vhodny. Co se spolecne klece se samickou tyce, byla by urcite vhodnejsi voliera. Vseobecne australsti papousci jsou dobri letci a letaji radi.
Dalsi zvirata papouskum nevadi. Teda aspon mym papouskum nas pes absolutne nevadi.
Cose vasi alergie tyce, to uz musite vedet vy jestli jste alergicka i na peri, pripadne dalsi alergeny.

S pranim mnoha radosti spapousky
Smidla

Ohlásit tento příspěvek
 Profil Poslat soukromou zprávu  
Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]