Smidla píše:
Dobry den,
moji senegalci bero vajecnou mychanici po cely rok. Podavam jim prumyslove vyrabenou od firmy Quiko. Dale krmim rzni od firmy deli nature a granule african special. Dopnuju mrkni a jablky, obcas granatova jablka, ty maji velmiv oblibe, sezonne dalsi ovoce i plody cerneho bezu, zelene krmeni. Pomerne pravidelne pradvaruji fazole a hrach, ty ptakum opravdu velmi chutnaji. Jen pozor, musi byt dost uvarene, jinak o ne nejevi zajem.
Co se ruseni tyce, vite jak to je, jedna para sedi jako pribita ikdyz chovatel prave vedle budky vrta nove voliery. Jina para sleze z vajec jen co se nekdo objevi v mistnosti. Ja chovam senegalce v podkrovi kde jsou jeste dalsi papousci a drobotina. Ptakum to naprostone vadi.
Tak hodne stesti v chovu.
Smidla
Ještě doplním že jím dávám pomeranče-ty jím hodně chutnají.Dalé mražwnou zeleninu-takovou tu do omáček a jiné ovoce a zeleninu.Na zimu mám vždycky nasušene jeřabiny a ty jim teť teda chutnají hodně.
Díky za rady Filip FojtíkSmidla: Dovolil jsem si upravit vasi zvolenou barvu tak, aby byla citelna pro ostatni.